Båtuppställning Gäddeholm

Sjöevent & Västerås Maritime Services sköter på uppdrag av Västerås Stad upptagning och förvaring av båtar i Gäddeholm. Nya kunder som vill ha plats i ladorna eller på grusplan kontakta Sjöevent för information om lediga platser. Maila båtens längd och bredd samt kontaktuppgifter (namn och telefonnummer) till info@sjoevent.se.

Befintliga kunder som har båttrailer i ladorna och vill behålla er plats får märka upp dessa med namn och telefonnummer. Skicka sedan kontaktuppgifter samt en beskrivning av vad ni har i ladorna till oss på adam@sjoevent.se innan 14 september.

Lyft till båtstöttor kommer att ske med mobilkran. Segelbåtar kan enbart lyftas utan mast! Avmastningen ansvarar varje båtägare för själv. Ni bokar tid för lyft via vårt bokningssystem (boka genom att trycka på knappen). När er bokning har blivit godkänd skickas en faktura för lyft samt platsen för uppställning (135kr/kvm inkl. moms). I priset ingår lyft till båtstöttor alternativ till egen trailer och högtryckstvätt av båtbotten. Vår personal ser till att båtstöttorna står på rätt plats.
För mer information, läs våra Allmänna villkor för båtuppställning i Gäddeholm. Vid frågor kontakta oss på info@sjoevent.se eller 070-699 32 40, val 1 i växeln.

Datum för sjösättning 2023

Fredag 5 maj kl. 08:00-17:00

Lördag 6 maj kl. 08:00-17:00

 

Läs mer om våra Allmänna villkor Gäddeholm

Pristabell båtförvaring Gäddeholm

  • Grusplan 135kr /Kvm
  • Ladorna 165kr /Kvm

Upptagning/Sjösättning

  • Upptagning 1500kr

Krav för att förvara din båt på grusplan/ladan

- maxvikt 6 ton

- Giftfri båtbottenfärg! Läs allmänna villkor för mer information!