Godstransport/Sjöarbeten

SjöEvent utför godsransporter på Mälaren med taxi- och arbetsbåtarna Matilda och Ester.
Med våra båtar kan vi köra ut gods i form av t.ex. maskiner, minigrävare, fyrhjuling, personbilar m.m. Vi kan även köra byggmaterial, timmer, bryggor, pontoner mm. Tveka inte att höra av er! Vi löser de flesta uppgifter, antingen själva eller med hjälp av samarbetspartners.

Välkommen med din förfrågan!

För persontransporter och lättare godstransporter, se vår prislista för taxibåten i Västerås Skärgård.

sjosjo

Båtuppställning Gäddeholm

Vi på Sjöevent kommer att ta över upptagning och uppställning av båtar i Gäddeholm.

 

Ni som har båttrailer i ladorna och vill behålla er plats får märka upp dessa med  namn och telefonnummer. Skicka sedan kontaktuppgifter samt en beskrivning av vad ni har i ladorna till oss på info@sjoevent.se innan 27 september så ser vi till att grejerna inte bortforslas av staden. Pris för uppställning i ladorna är 165 kr/kvm inkl. moms.

 

Datum för upptagning & uppställning av båtar i Gäddeholm hösten 2021 är 7, 8 & 9/10 kl. 08-17.

Lyft till båtstöttor kommer att ske med mobilkran. Segelbåtar kan enbart lyftas utan mast! Avmastningen ansvarar varje båtägare för själv. Ni bokar tid för lyft via vårt bokningssystem (boka genom att trycka på knappen). När er bokning har blivit godkänd skickas en betallänk med pris för lyft samt platsen för uppställning (135kr/kvm inkl. moms). I priset ingår lyft till båtstöttor och högtryckstvätt av båtbotten. Vår personal ser till att båtstöttorna står på rätt plats.

För mer information, läs våra Allmänna villkor för båtuppställning i Gäddeholm.

Vid frågor kontakta oss på info@sjoevent.se eller 070-699 32 40, val 1 i växeln.

home_marina_services4

VHF – Kommunikation till sjöss

Från 2290:-

Förarintyget låter dig ta rodret ombord! Kursen ger dig grundläggande kunskap i navigation, sjövett och säkerhet. Sjöklars intensivkurs består av två dagar.Som tillval kan du boka spännande båtpraktik.

Lär dig grunderna för båtlivet under två fantastiska dagar. Båtpraktik med förtöjnings- och navigationsövningar går lätt att köpa till. I effektivt och högt tempo går vi igenom navigation, väjningsregler och säkerhet på sjön. Under båtpraktiken får du möjlighet att pröva dina nya kunskaper i verkliga situationer och mycket av det du lärt dig kommer att falla på plats. Ett Förarintyg visar att du har grundläggande teoretiska kunskaper och förmåga att framföra en fritidsbåt inomskärs och i kustnära vatten. Kursen avslutas med en skrivning för NFB:s Förarintyg. Förhoppningsvis går du från skrivningstillfället med stolta steg och ditt nya intyg i handen. Sjöklar har som första skola i Sverige blivit ackrediterad för att utfärda ICC. Vi erbjuder alla som har gått en förarintygskurs samt båtpraktik hos oss att köpa till en ICC. ICC är ett internationellt ”Förarintyg” som kan vara användbart om du vill hyra båt utomlands. Läs mer om ICC här.

(Bokningen öppnas i nytt fönster, Sjösportskolan)

home_marina_services4
sjoport