Aggarön

Aggarön, Mälarens pärla. Boka boende i en lantlig miljö. Här kan du koppla av ordentligt i lugnet med vilda djur som springer runt knuten.

Aggarö Gård

Pris 3000kr/natt minimum 3 nätter.

Veckopris 10 000kr

Priset är inklusive moms.

Besökskarta Aggarön

Här på Aggarö gård kan du njuta av stillheten och tystnaden. I det stora köket rår du om dig själv, är ni en stor familj eller annan konstellation går det utmärkt att hyra hela huset. Tänd grillen och njut av solnedgången. Utsikten över gården, hamnen och Mälaren är magnifik! Självklart ingår transport till och från ön i priset! Se tillgänglighet och boka online!

Antal bäddar: 8 st

Läs mer här!

Bokningsbart maj-september.

aggarogarsstaende

Aggarö hamn

Pris 2500 kr/natt minimum 3 nätter.

Veckopris 10 000kr

Priset är inklusive moms.

Det gamla fiskeläget i Aggarö hamn är öns paradis! Här kan du hyra en stor två-vånings stuga för hela familjen och du får även plats med grannfamiljen om det önskas! Från köket och sovrummet ovanför har du utsikt över bryggan och Aggarösundet. Stugan, eller man kan nog säga huset, har en hög standard där vi försökt hålla ett något modernare snitt än i övriga stugor. Bryggan är öppen för allmänheten och här kan dina vänner med lätthet förtöja sin rejäla segel- eller motorbåt. Visste ni förresten att man redan på 1600-talet kunde besöka Aggarö hamn och dess krog för att proviantera och övernatta inför vidare färd över Mälaren. Se tillgänglighet och boka online!

Antal bäddar: 7 st

Läs mer här!

Bokningsbart maj-september.

aggarohamn

Juthällen -Röda Logen

Pris: 2000 kr/natt minimum 3 nätter.

Veckopris 9000kr

Priset är inklusive moms.

Vid Juthällen ligger denna charmiga loge. En äkta falu-röd stuga med vita knutar intill Mälaren. Här finns gott om plats för den stora familjen med inhägnad altan. Från altanen har man en fantastisk utsikt över Mälaren och ett halvt stenkast bort finns möjlighet till bad för barnen. Solen lyser från tidig förmiddag till sen kväll med en under bar solnedgång som avslutning. På kvällen när mörkret lagt sig över Aggarön kan du sitta på altanen och kika in mot Västerås och de fyrljus som vägleder fartygen genom den trånga skärgården. Har du tur kan du se en havsörn glida förbi på nära håll. Se tillgänglighet och boka online!

 Antal bäddar: 6 st

Läs mer här!

Bokningsbart maj-september.

rodalogen

Juthällen- Vita torpet

Pris: 1400 kr/natt minimum 3 nätter.

Veckopris 7000kr

Priset är inklusive moms.

Juthällen (vita torpet) är nog Aggaröns mest charmiga hus. Den vita putsade fasaden har varit med om ett och annat under åren. Stugan består av två rum och toalett samt ett hittills oinrett loft. Mälaren är ett halvt stenkast bort med underbar utsikt in mot Västerås. Här lyser solen från tidig förmiddag till sen kväll med en underbar solnedgång över Västerås. Farleden utanför är vältrafikerad och lastfartygen kommer nästan inpå knuten innan de girar babord ut genom Aggarösundet. Antal bäddar 2+2. Se tillgänglighet och boka online!

Läs mer här!

Bokningsbart maj-september.

vitatorpet

Juthällen – Jaktstugan

Pris: 1400 kr/natt minimum 3 nätter.

Veckopris 6000kr

Priset är inklusive moms.

Denna lilla mysiga stuga ligger belägen vid Juthällen. Med sluttande sjötomt och brygga är detta ett paradis för den som vill komma ut i naturen. Kvällssolen och utsikten över Mälaren med Västerås i fjärran är magisk. Stugan är utrustad med ett mindre kök för grundläggande matlagning. Två mindre sängar samt en bäddsoffa för två. Vatten går man ut och hämtar runt knuten. Mulltoa likaså runt hörnet. En avkopplande vistelse för dig som vill komma bort från stadens stress!   Antal bäddar: 2 + 2. Se tillgänglighet och boka online!

Bokningsbart maj-september.

jaktstugan