Rent A RIB

Ombord på våra RIB-båtar får du en upplevelse du sent kommer att glömma. I över 50 knop far vi fram över Mälaren i alla väder. En lugn sommarkväll kan vara lika mysig som en tuff storm är rolig.
ribbtur

RIB & Grill

Pris: 495 kr/person + 7300 kr/båt

Moms tillkommer

RIB & grillbuffé på Aggarön – Med ribbåt utgår vi från valfri plats och i farter upp till 55 knop får ni uppleva Mälarens pärlor. Turen går via Lillsjön, söder ut mot Sundby, Granfjärden och upp mot Ängsö och Frösåker. Vi stannar på Aggarön för att där mötas av uppdukat bord på bryggan. Inomhus vid dåligt väder. Det serveras kyckling, kött, potatissallad, bröd, grönsallad m.m. (Max 24 pers åt gången,12 pers/båt, men vi har möjligheter att hyra in fler och större båtar och kan ta sällskap från 8-200 personer)

Totaltid: ca 3 timmar

pubrunda

Stora Pubrundan

Pris: 9500 kr/båt

Moms tillkommer

Vi visar er Mälarens små smultronställen. Vi gör stopp på två strandnära resturanger/krogar för välbehövligt vätskeintag. Öster eller Väster? Ni bestämmer! Till exempel: Strängnäs och Sundbyholm. Krogarna är förberedda på att vi kommer! Ett roligt sätt att uppleva skärgården på!

Totaltid: ca 3 timmar

Boka enkelt online med avgång från Västerås gästhamn! Kontakta oss vid speciella önskemål.

steamweb

Steam & RIB

Pris: från 8000kr

Moms tillkommer

Planerar ni en vistelse på Steam Hotel?

Vi hämtar upp er vid bryggan direkt utanför hotellet för en fartfylld upplevelse i 50knop på Mälaren!

Boka en Pubrunda med våra RIB-båtar! Ni kan välja den stora eller lilla Pubrundan där ni får uppleva Mälarens smultronställen. Vi gör stopp på en eller två strandnära restauranger/krogar för välbehövligt vätskeintag. Öster eller Väster? Ni bestämmer! Till exempel: Strängnäs och Sundbyholm. Krogarna är förberedda på att vi kommer! Ett roligt sätt att uppleva skärgården på!

Totaltid: ca 2-3 timmar

dsc_0025

Lilla Pubrundan

Pris: 8000kr

Moms tillkommer

Vi tar er med rasande fart över Mälarens vatten till Sundybholms gästhamn, där gör vi ett stopp på restaurangen för välbehövligt vätskeintag. Därefter går färden tillbaka till Västerås med avsläpp på exempelvis någon Mälarnära krog. Ett roligt sätt att uppleva skärgården på!

Totaltid: ca 2 timmar

Boka enkelt online med avgång från Västerås Gästhamn! Kontakta oss vid speciella önskemål.

mlarkrogen

RIB och dryckesprovning/middag

Pris: Från 295kr/pers + 7300kr/båt

Moms tillkommer på båtkostnaden.

Börja med en fartfylld RIB-tur och avsluta med en dryckesprovning och/eller middag på Mälarkrogen som öppnar våren -19 i Västerås gästhamn.

  • Champagne
  • Whisky
  • Rom
  • Grappa
  • Vin

fast-avgpng

Fasta Avgångar

Pris: 695 kr/person

Vill du uppleva fart och fläkt med oss men inte har en grupp att åka med? Då är detta ett alternativ för dig. Boka en stol ombord på någon av våra RIB-båtar på våra fasta avgångar. Turen är på 60 minuter. Vi passerar både öppna fjärdar och trånga sund för att få ut det mesta av upplevelsen. Boka din plats redan idag!

Datum: Sommaren 2020, 14/7, 21/7, 28/7, 11/8.

Avgång kl: 17

Totaltid: ca 1 timme

Samling 15 min innan avgång för ombyte och säkerhetsgenomgång. Ni får låna flytoverall, flytväst och skidglasögon utav oss.

Boka din plats enkelt online!

riborientering

RIB-orientering

Pris: 295 kr/person + 7300 kr/båt

Moms tillkommer

Navigera själva genom skärgården fram till olika check-points. Samla så många poäng som möjligt och ert lag vinner. Ni har hela Västa Mälaren som spelfält. Spelet pågår under 60 minuter. Poängavdrag om ni inte håller tiden. Ett kul sätt att uppleva skärgården på, detta tar fram vinnarskallen inom dig. Går även att kombinera med lugnare båtar för dig som inte vill åka RIBbåt

(Minst två båtar)

Till detta kan man välja till, middag, konferens eller relax på någon av Mälarens pärlor. Begär offert!

Totaltid: ca 1,5 timme

kungsbyn

RIB till Kungsbyn/Kvistberga

Pris: från 395 kr/person + 7300 kr/båt

Moms tillkommer

Vi tar med er på en upplevelsetur genom Mälarens skärgård. Halvvägs in i turen stannar vi till vid Kungsbyn/Kvistberga. Här väntar en fantastisk värld med djur, 5-kamp och god middag. Ni kommer nära naturen och dess fantastiska djur. Mingla med älgar och klappa vildsvin, ni bestämmer.

Totaltid: ca 2 timmar

luncturen

Affärslunch på Mälaren

Pris: från 395 kr/person + 7300 kr/båt

Moms tillkommer

Med RIB eller taxibåt tar vi er ut på Mälaren. Vi åker i önskad fart genom Mälarens skärgård där ni får en fantastisk vy av naturens pärlor. Halvvägs genom turen gör vi ett stopp I Sundbyholm eller på Aggarön där ni avnjuter en stadigare lunch, varm eller kall. När ni är mätta och belåtna tar båten er hem igen.

Totaltid: ca 2-3 timmar

hlrr

Livräddaren

Pris: 695 kr/person + 7300 kr/båt

Moms tillkommer

Vi samlas i hamnen där ni blir uppdressade för en fartfylld tur på Mälaren. Våra RIB-förare går igenom säkerheten ombord innan vi ger oss av. Vi stannar till på Aggarön där vår instruktör utbildar er i Hjärt- och lungräddning samt hjärtstartare. Ni blir certifierade enligt HLR-rådets direktiv. När utbildningen är klar så kör vi hem er igen. Om vädret tillåter kör vi utbildningen utomhus på någon solig och fin klippa! Utbildningen kan även anordnas hos er på ert företag. Lunch eller middag går att beställa till

Totaltid: ca 5 timmar

onsketuren

Önskeresan

Pris: Begär offert!

Ni talar i förväg om vad ni vill få ut under dagen i form av t.ex. event, båtresa, besöksmål, mat och dryck. Ni kommer med önskemål och vi planerar och kommer med förslag på ett specialanpassat paket. Det kan vara allt från transport ut till Stockholm skärgård och teatern på fjäderholmarna till golf på en Mälarnära golfbana, eller en blandning av paketen ovan.

Totaltid: ca 1-6 timmar