Rent A RIB

Ombord på våra RIB-båtar får du en upplevelse du sent kommer att glömma. I över 50 knop far vi fram över Mälaren i alla väder. En lugn sommarkväll kan vara lika mysig som en tuff storm är rolig.
dsc_0025

Lilla Pubrundan

Pris: 9.995 kr/båt

Exklusive moms.

Vi tar er med rasande fart över Mälarens vatten till Sundybholms gästhamn, där gör vi ett stopp på restaurangen för välbehövligt vätskeintag. Därefter går färden tillbaka till Västerås med avsläpp på exempelvis någon Mälarnära krog. Ett roligt sätt att uppleva skärgården på!

Totaltid: ca 2 timmar

Boka enkelt online med avgång från Västerås Gästhamn! Kontakta oss vid speciella önskemål.

pubrunda

Stora Pubrundan

Pris: 12.495 kr/båt

Exklusive moms.

Vi visar er Mälarens små smultronställen. Vi gör stopp på två strandnära resturanger/krogar för välbehövligt vätskeintag. Öster eller Väster? Ni bestämmer! Till exempel: Strängnäs och Sundbyholm. Krogarna är förberedda på att vi kommer! Ett roligt sätt att uppleva skärgården på!

Totaltid: ca 3 timmar

Boka enkelt online med avgång från Västerås gästhamn! Kontakta oss vid speciella önskemål.

fast-avgpng

Fasta avgångar

Pris: 745kr/person.

Inklusive moms.

Vill du uppleva fart och fläkt med oss men inte har en grupp att åka med? Då är detta ett alternativ för dig. Boka en stol ombord på någon av våra RIB-båtar på våra fasta avgångar. Turen är på 60 minuter. Vi passerar både öppna fjärdar och trånga sund för att få ut det mesta av upplevelsen. Boka din plats redan idag!

Datum: Sommaren 2021, 6/7, 13/7, 20/7, 27/7, 3/8, 10/8.

Avgång kl: 17

Totaltid: ca 1 timme

Samling 15 min innan avgång för ombyte och säkerhetsgenomgång. Ni får låna flytoverall, flytväst och skidglasögon utav oss.

Boka din plats enkelt online!

riborientering

RIB 60 minuter

Pris: 7.995 kr/båt

Exklusive moms.

Boka en fartfylld upplevelse med kompisgänget, familjen eller arbetskollegorna!

Ombord på våra RIB-båtar får du en upplevelse du sent kommer att glömma. I över 50 knop far vi fram över Mälaren i alla väder. En lugn sommarkväll kan vara lika mysig som en tuff storm är rolig.

Hyr hela båten för ditt sällskap!

Totaltid: ca 1 timme

dsc_0043

Lunch på Frösåkers brygga

Totalpris från ca. 1.175 kr/person

Inklusive moms.

Följ med på en fartfylld upplevelse med lunchstopp på Frösåkers Brygga.

Boka en stol ombord på någon av våra RIB-båtar. Vi passerar både öppna fjärdar och trånga sund för att få ut det mesta av upplevelsen. Ombord på våra RIB-båtar får du en upplevelse du sent kommer att glömma!

Detta ingår:

  • Plats i gästhamnen för husbil/båt (200-240 kr)
  • Lunch från 180 kr/person betalar ni på plats
  • En tur på Mälaren med RIB-båt
  • Flytväst, flytoverall och goggles

Datum sommaren 2021:

  • 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8

Avgång kl. 12:00 från Västerås Gästhamn. Var på plats 15 min innan avgång för ombyte och säkerhetsgenomgång.

Totaltid: ca 2 timmar

kungsbyn

Duck Blind Pub

Pris: 9.995 kr/båt + 699 kr/person för mat & dryck

Exklusive moms

En snabb gir och sedan full fart in i vassen! När 600 hk motormuller tystnat hör du lite ljuv bluegrassmusik. Du har precis förtöjt vid Kungsårafjärdens Duck Blind Pub, ett andjaktsgömsle mitt i bladvassen. Det är inte ett redneckpar som korkar upp kall öl åt dig,  men väl Jenny och Henrik med sina hängselbyxor och solbrända nackar. Koppla av, drick några öl och sug på några varma kräftor cajun-style.

Duck – and

Blind – gömsle

Bluegrass – amerikanska söderns folkmusik

Redneck – ”bondläpp” i södra USA

Cajun – rustik matlagning ifrån Louisana

 

Totaltid: ca 2-3 timmar

hlrr

Livräddaren

Pris: 695 kr/person + 7300 kr/båt

Moms tillkommer

Vi samlas i hamnen där ni blir uppdressade för en fartfylld tur på Mälaren. Våra RIB-förare går igenom säkerheten ombord innan vi ger oss av. Vi stannar till på Aggarön där vår instruktör utbildar er i Hjärt- och lungräddning samt hjärtstartare. Ni blir certifierade enligt HLR-rådets direktiv. När utbildningen är klar så kör vi hem er igen. Om vädret tillåter kör vi utbildningen utomhus på någon solig och fin klippa! Utbildningen kan även anordnas hos er på ert företag. Lunch eller middag går att beställa till

Totaltid: ca 5 timmar

onsketuren

Önskeresan

Pris: Begär offert!

Ni talar i förväg om vad ni vill få ut under dagen i form av t.ex. event, båtresa, besöksmål, mat och dryck. Ni kommer med önskemål och vi planerar och kommer med förslag på ett specialanpassat paket. Det kan vara allt från transport ut till Stockholm skärgård och teatern på fjäderholmarna till golf på en Mälarnära golfbana, eller en blandning av paketen ovan.

Totaltid: ca 1-6 timmar