Frågor & Svar

Rib

Vid avbokning från kund senare än 10 dagar före eventet debiteras 50% av total kostnad. Vid avbokning från kund senare än 5 dagar före eventet debiteras 80% av total kostnad.

Det är väldigt sällan vi ställer in våra båtturer pga vädret. Om vi skulle mot förmodan behöva ställa in så får ni möjlighet att boka om till ett annat datum alternativt få pengarna tillbaka.

Det viktiga är att man når ner med fötterna från sittplatsen och att man orkar hålla i sig. Det bästa sättet att få svar är att kontakta oss på info@sjoevent.se för att få komma ner och provsitta.

Vi avråder personer med nack/ryggbesvär och gravida att åka med våra RIB-båtar. Vid speciella fall kontakta oss info@sjoevent.se.

Det krävs inga speciella kläder men ha gärna bekväma skor. Alla våra passagerare får låna flytoverall om vädret kräver, flytväst och goggles (glasögon).

Det kan förekomma lite stänk men man blir inte blöt. Vid regn skyddar flytoverallen som har huva.

Vi avbokar inte våra turer pga dåligt väder om det inte är en säkerhetsrisk. Båtarna är byggda för kraftig vind och sjö. Alla våra passagerare får låna flytoverall, flytväst och goggles (glasögon).

Våra RIB-båtar kan komma upp i farter på 55-60 knop.

Våra RIB-båtar tar 12 passagerare och 2 besättning per båt.

Företagskunder faktureras efter genomfört event. Privatkunder kan också faktureras men då ska fakturan vara betald innan eventet genomförs. På våra fasta RIB-turer där man bokar en stol så sker betalningen på nätet vid bokningstillfället.

Ja, privatpersoner kan boka hela båten om man är ett större sällskap eller så kan man boka enstaka platser på våra fasta turer.

Våra båtar har ett litet utrymme för mindre väskor (tex handväska).

Aktiviteter

Flyboard

Du får låna våtdräkt, flytväst och hjälm av oss. Ta med badkläder och handduk.

Med vår flyboard så kan man komma upp emot 12–15 meter.

Man står på en bräda med vattenjetmunstycke. Själva vattenjetdriften styrs från en vattenskoter via en ca 18 meter lång slang som hänger ihop.

Vi startar upp med en säkerhetsgenomgång där vår instruktör berättar om säkerheten, hur utrustningen fungerar med tips till att hitta rätt teknik. Vår instruktör som kör vattenskotern styr trycket i flyboarden dvs höjden.

Sjötaxi och godstransport

Vår taxibåt får plats med 9 passagerare med möjlighet att sitta inne och ute.

Vår båt tar upp till 1000kg på fördäck plus 9 passagerare.

Ja, vid speciella önskemål kontakta oss info@sjoevent.se.