Kontakta oss

Kontaktinformation

Ta gärna kontakt med oss

Historia

SjöEvent i Västerås AB bildades under senhösten 2009. Vi har vårt säte i Västerås. I företaget finns mångårig erfarenhet inom båtbranchen, säkerhetsbranschen, idrottsrörelser, kommun, livsmedel m.m. Vi som arbetar ombord på båten har alla en bakgrund inom Sjöräddningssällskapet samt innehar alla nödvändiga utbildningar för att få framföra båten i farter över 50 knop. SjöEvent bedriver, förutom ribcharter, även utbildningar inom sjösäkerhet, samt utgör en resurs åt Sjöassistans.

suzzi

Vi på Sjöevent

 • Christer Brostedt
  Christer Brostedt

  Delägare. Jag har en bakgrund som ICA handlare på Viksäng som jag driver tillsammans med min fru Susanne. Vi har haft butiken sedan 1996 och kommer att driva den vidare.
  Jag är också involverad i Idrottslivet i Västerås där jag är ordförande i Västerås Idrottsallians. Har även varit ordförande i VIK-hockey i 6 år där jag tog över efter konkursen och var med att föra upp föreningen till Allsvenskan. Efter åren som ordförande satt jag med i styrelsen för Rocklunda Sport & Event samt i Restaurangbolaget på Rocklunda.
  Är nu, och har varit, aktiv sjöräddare inom Sjöräddningssällskapet i 6 år. Jag har avlagt examen för Fartygsbefäl klass VIII samt utbildningsbevis för handhavande av snabba fartyg, allt för din säkerhet ute på sjön. Jag vill göra din resa med oss till ett minne för livet! Vi ses! Christer

 • Susanne Brostedt
  Susanne Brostedt

  Delägare. Jag har en bakgrund inom ICA och driver idag ICA Supermarket Viksäng tillsammans med min man Christer. Jag kommer inte att vara den som kör båten utan jag sköter allt administrativt inom bolaget. Jag kommer naturligtvis ta hand om dig och våra övriga gäster när ni kommer till kaj.
  Jag tycker mycket om matlagning och kan ordna maten till er om ni önskar äta lite ute på någon av alla vackra öar i Mälaren.
  Varmt välkomna till oss och hoppas att vi får en trevlig och spännande upplevelse tillsammans. Hälsningar, Susanne