Kontakta oss

Kontaktinformation

Ta gärna kontakt med oss

Historia

SjöEvent i Västerås AB bildades under senhösten 2009. Vi har vårt säte i Västerås. I företaget finns mångårig erfarenhet inom båtbranchen, säkerhetsbranschen, idrottsrörelser, kommun, livsmedel m.m. Vi som arbetar ombord på båten har alla en bakgrund inom Sjöräddningssällskapet samt innehar alla nödvändiga utbildningar för att få framföra båten i farter över 50 knop. SjöEvent bedriver, förutom ribcharter, även utbildningar inom sjösäkerhet, samt utgör en resurs åt Sjöassistans.

suzzi

Vi på Sjöevent

 • Johan Sahlin
  Johan Sahlin

  Delägare och VD. Jag kommer från servicebranchen där jag har arbetat som båtmekaniker i ca 1 år. Innan dess har jag jobbat som kundmottagare och även kört bärgningsbil. Jag är även frivillig besättningsman i sjöräddningssällskapet där jag har varit aktiv i 1 ½ år. Jag har alltid varit på sjön, det är något som står mig varmt i hjärtat, så jag har stor erfarenhet av båtar av alla dess slag. Säkerheten till dig som kund är oerhört viktig för mig, därför ser jag till att alltid ha stora marginaler så det inte ska ske en olycka. Har gått en utbildning i hjärt- och lungräddning. Innehar fartygsbefälsexamen klass VIII och utbildningsbevis på handhavande av snabba fartyg. Målet är att bjuda dig som kund på en hissnande upplevelse. Välkommen till oss! Johan​

 • Christer Brostedt
  Christer Brostedt

  Delägare. Jag har en bakgrund som ICA handlare på Viksäng som jag driver tillsammans med min fru Susanne. Vi har haft butiken sedan 1996 och kommer att driva den vidare.
  Jag är också involverad i Idrottslivet i Västerås där jag är ordförande i Västerås Idrottsallians. Har även varit ordförande i VIK-hockey i 6 år där jag tog över efter konkursen och var med att föra upp föreningen till Allsvenskan. Efter åren som ordförande satt jag med i styrelsen för Rocklunda Sport & Event samt i Restaurangbolaget på Rocklunda.
  Är nu, och har varit, aktiv sjöräddare inom Sjöräddningssällskapet i 6 år. Jag har avlagt examen för Fartygsbefäl klass VIII samt utbildningsbevis för handhavande av snabba fartyg, allt för din säkerhet ute på sjön. Jag vill göra din resa med oss till ett minne för livet! Vi ses! Christer

 • Susanne Brostedt
  Susanne Brostedt

  Delägare. Jag har en bakgrund inom ICA och driver idag ICA Supermarket Viksäng tillsammans med min man Christer. Jag kommer inte att vara den som kör båten utan jag sköter allt administrativt inom bolaget. Jag kommer naturligtvis ta hand om dig och våra övriga gäster när ni kommer till kaj.
  Jag tycker mycket om matlagning och kan ordna maten till er om ni önskar äta lite ute på någon av alla vackra öar i Mälaren.
  Varmt välkomna till oss och hoppas att vi får en trevlig och spännande upplevelse tillsammans. Hälsningar, Susanne

 • Janet Dahlström
  Janet Dahlström

  Med min långa erfarenhet från navigationsutbildningar blir jag gärna din personliga rådgivare när det gäller utbildningar på sjön. Håll rätt kurs genom att gå någon av våra utbildningar. Jag vill bidra till att du får en säkrare båtfärd. Tillsammans med mina kollegor kommer jag att planera och genomföra olika event på och runt Mälaren. Jag hoppas att vi ses antingen i kurslokalen eller på någon av våra spännande event. Välkommen till oss! Vi ses! Janet